Hilvaria JO9-1

2e klasse 07

19 september 2020 10:15

Vandaag op het veld op eigen bodem troffen we; Helvoirt JO9-1 - Hilvaria JO9-1.

Nog voordat iedereen klaar stond en in de gaten had dat de wedstrijd al begonnen was, kregen we meteen een eerste tegengoal om onze oren en al heel snel volgende ook het tweede doelpunt van het fanatieke Hilvaria.  De trainers probeerden op afstand onze spelers wakker te maken en dat wierp ook meteen zijn vruchten af; Tijn maakte, na mooi overspel met zijn teamgenoten,  de eerste treffer van vandaag 1-2! Ook Luca was inmiddels bij de les en maakte vanuit de hoek een heel mooi doelpunt 2-2! Dat voelde toch weer beter, een gelijkspel, maar lang bleef het niet gelijk, want Hilvaria maakte het net voor de pauze 2-3. In de pauze riepen Gerben en Winston het team bij een voor een flink “onderonsje” en dat heeft gewerkt.... Vlak na het startsein voor de tweede helft maakte Jaimz meteen een hele mooie derde goal, de keeper was de bal even kwijt, maar vond hem dus achter hem terug in het net. Luuk liet het er niet bij zitten en wilde zekerheid, hoppa 4-3. Julian speelde goed en was erg fanatiek en gedreven, het spel ging door en de bal rolde richting Luca die hem op zijn beurt geweldig doorgaf aan Luna, waarop zij een geweldige treffer maakte; 5-3!Stan stond vandaag ook (weer) op scherp en wist heel vaak, heel beheerst, de bal uit het net te houden. Hilvaria gaf niet op, maar ook onze spelers bleven doorgaan, er was bijna geen speld tussen te krijgen. Na geweldig overspel van Luca naar Luuk, maakte Luuk de 6e treffer. De laatste 10 minuten braken aan, het bleef ontzettend spannend, het nagelbijten bij de toeschouwers aan de zijlijn was nog niet gestopt, want Hilvaria leek terug te komen met een 4e doelpunt. Niet veel later maakte Tijn een mega treffer de 7e! Al snel moest Stan weer in actie komen, en dat was een hele mooie redding van een scherp schot richting zijn doel. In de laatste minuten was het Hessel, die de wedstrijd afmaakte met doelpunt nummer 8.  Luuk probeerde nog met een hard schot vanaf de middenlijn, maar “helaas” kwam deze bal op de lat. Eindstand Helvoirt - Hilvaria 8-4

Het was weer genieten vandaag! Op naar volgende week....