Sportlaan 1 A
5268HS
HELVOIRT
tel. 0411-642323

Op deze mooie zonnige zondag spelen we thuis tegen Puspharia VR1 uit Eindhoven. Een sterke tegenstander en het belooft een pittige wedstrijd te worden. Met veel geblesseerde en veel pijntjes gaan we er voor! We beginnen sterk. Vrij snel in de eerste helft maken Aafke en Inta een mooie combinatie waardoor de 1-0 wordt gemaakt door Inta. Door wat slordigheden achterin worden er snel achter elkaar 2 goals gemaakt door Puspharia. Ruststand 1-2. In de tweede helft begint Pusphaira sterk en hebben ze veel balbezit. Halverwege de tweede helft kwam de bal uit de kluts in de voeten van de spits van Pusphaira en zij kon de bal gemakkelijk binnen tikken (1-3). Vervolgens worden ook de 1-4 en 1-5 gemaakt. Eindstand 1-5. We hebben zeker ons best gedaan en hard gewerkt.