Prijsuitreiking Willy Naessens Cup

14 juni 19:00  Voorzitter Arjan v.d. Hoven ontving op 13 juni de prijs die Helvoirt heeft overgehouden aan de 3e plaats in de eindstand van de Willy Naessens Cup. Dat was een "competitie in de competitie" tussen Haarsteeg (winnaar), Nieuwkuijk (2e) en RKDVC (4e). Deze ploegen hebben allemaal dit seizoen in de 3e klasse C gevoetbald. Volgend seizoen komt er geen nieuwe editie van deze Cup op deze basis omdat de vier teams dan niet meer in één competitie zullen spelen.

Rico's afscheid in de krant

14 juni 18:45  Rico de Laat (33) heeft zijn laatste wedstrijd voor Helvoirt-1 gespeeld. Het Brabants Dagblad besteedt een mooi artikel aan zijn carrière en toekomst. Na 248 doelpunten en 401 wedstrijden gaat Rico vanaf volgend seizoen in het 3e van Helvoirt voetballen. Foto: Arjan van Dongen, 9 juni 2024meer »

Mannen-1 degradeert toch

10 juni 9:00  In de 1e nacompetitiewedstrijd is het niet gelukt om de plaats in de 3e klasse te handhaven. Al snel keek Helvoirt tegen een achterstand aan tegen RKVVO en vlak voor tijd viel de genadeslag: 0-2 verlies. In het wedstrijdverslag wordt uitgebreid teruggekeken op de wedstrijd en de betekenis van de degradatie, als middenmoter, naar de 4e klasse. Foto: Arjan van Dongenmeer »