Wie zijn we?

Wie is de Supportersvereniging Voetbal Vereniging Helvoirt?

Supportersvereniging Voetbal Vereniging Helvoirt, kvk 40219598, is tevens een vereniging die bestaat uit 93 leden (per 1 november 2016).

Het zijn mensen die VV Helvoirt een warm hart toe dragen en daarom lid zijn van de supportersvereniging.

De vereniging organiseert jaarlijks een aantal evenementen, zoals de bingoavond en de jaarlijkse brunch bij de afsluiting van het seizoen. Daarnaast worden er aan de seniorenteams financiële bijdrage geleverd bij teamactiviteiten. Ook wordt er bij de jeugdactiviteiten vaak een bijdrage geleverd (denk aan ijsje/frietje enz.).

Tevens wordt er gekeken of de supportersverening iets kan betekenen voor VV Helvoirt. Denk aan het buitenterras, wat door de supportersvereniging tot stand gekomen is, en het springkussen wat regelmatig opgezet wordt, is door de supportersvereniging aangekocht.

Kortom, een vereniging waar je lid van moet zijn als je graag betrokken wilt blijven bij VV Helvoirt.

De contributie is gerelateerd aan de prestaties van Helvoirt 1. Het jaar loopt dan ook gelijk met het voetbalseizoen, dus van augustus t/m juli.

Bij gelijkspel wordt 1,25 per wedstrijd gerekend. Wint Helvoirt 1, dan wordt er 2,50 in rekening gebracht. Er wordt gekeken naar de competitiewedstrijden, evt. nacompetitie en naar de bekerwedstrijden. Er wordt 2x per jaar een factuur opgemaakt om de contributie over te maken.

De supporterevreniging bestaat uit:

Voorzitter:               Mariëlle van Lith
Penningmeester:    Marion van Asseldonk

Secretaris:               Marion van Asseldonk
Bestuurslid:             Kees van der Sande & Jelle van de Braak

Voel je je betrokken bij VV Helvoirt, draag je VV Helvoirt een warm hart toe? wordt dan lid van de Supportersvereniging V.V. Helvoirt!

info@marikadrukservice.nl  (Marielle van Lith)

m.vanasseldonk@hetnet.nl (Marion van Asseldonk)