nieuws van onze sponsors

Nieuwe hoofdsponsors

26 mei 16:30  Nieuwe sponsors voor de Heren-1 en Vrouwen-1 van VV-Helvoirtmeer »

391x gelezen

Mini-voetbal bij V.V. Helvoirt

20 april 20:30  Bij de grootste sportvereniging van Helvoirt starten elk jaar vele nieuwe talentjes hun voetbalcarrière. Vanaf ongeveer 5 jaar zijn kinderen welkom om bij ons hun eerste echte passen op het voetbalveld te zetten. Deze groep jongens en meiden hebben vooral veel plezier met elkaar.meer »

168x gelezen

Van Helvoort Cup

14 augustus 17:45  Nemelaer, Zwaluw en VV-Helvoirt op 22 augustus.meer »


Rinus Rijnbeek Award

10 augustus 14:30  Eind juni hadden de VR1 en 2 hun seizoensafsluiting. Hierop werd ook de speelster van het jaar van zowel de VR1 als de VR2 bekend gemaakt. Ivonne de Bruijn werd speelster van het jaar bij de VR1. Kiki van Bijnen en Tamara Coppens eindigde samen gedeeld 1e bij de VR2. Zij kregen de eerste Rinus Award uitgereikt. De Rinus Award bestaat vanaf dit seizoen en is vernoemd naar Rinus Rijnbeek, de hoofdtrainer van de VR teams, die in maart geheel onverwacht overleed.

589x gelezen

Trainingenschema Corona tijd

9 mei 12:45  Maandag 11 mei mag er weer worden getraind. Niet voor iedereen! Voor op het trainingsveld zijn er zeer strenge aanvullende regels die we hanteren. Bij overtreden volgt direct verwijdering en mag je volgend seizoen weer komen trainen. meer »

699x gelezen

Overlijden Paul Smeets

5 april 14:45  Ons bereikte het trieste bericht dat op vrijdag 3 april jl. op de veel te jonge leeftijd van slechts 61 jaar, lid van onze vereniging en lid van de onderhoudsploeg, Paul Smeets, is overleden. meer »

452x gelezen

Naar de voedselbank

1 april 17:45  Nu we zeker weten dat we dit jaar niet meer bijeenkomen in de kantine gaan we nog een keertje naar Den Bosch. Vorige week hebben we een eerste vracht gebracht maar nu ook alle houdbaar producten!meer »

371x gelezen

Workout voor Thuis zitters!

19 maart 11:45  Hallo, omdat er de komende weken niet gespeeld en getraind kan worden, heeft Pieter Vromans een plan gemaakt om fit te blijven.meer »

416x gelezen

IN MEMORIAM

13 maart 18:00  Helaas bereikte ons gisteren het trieste bericht dat de trainer en coach van ons eerste vrouwenteam, Rinus Rijnbeek, op 70-jarige leeftijd is overleden. Alhoewel Rinus nog maar twee jaar aan onze vereniging verbonden was, was er vanaf het eerste begin van beide kanten een klik en was Rinus inmiddels een echte 'Helvoirt-man'. Ook het komende voetbalseizoen 2020-2021 zou Rinus wederom voor de groep staan, echter zal dat helaas niet meer zo mogen zijn. Ondanks dat Rinus in zijn werkzame leven met pensioen was, was daar in zijn hoedanigheid van voetbaltrainer niets van te merken. Rinus was nog boordevol ambitie en energie om met een jonge groep vrouwen te strijden voor sportieve successen. Nog maar kort na het begin van zijn trainerschap organiseerde Rinus een trainingskamp in Denemarken en zette Rinus zich van aanvang af maximaal in om uit iedere individuele speelster het beste naar boven te halen en het team zo goed mogelijk te laten presteren. Wij voelen ons bevoorrecht dat wij hebben mogen profiteren van Rinus' kennis, kunde en inzet voor de ontwikkeling van het vrouwen-en meisjesvoetbal bij VV Helvoirt. Rinus had als trainer/coach ruim veertig jaar ervaring in het vrouwenvoetbal en heeft tot op hoog niveau vele successen, kampioenschappen en promoties behaald. Wij hebben Rinus leren kennen als een zeer aimabele persoon en wensen zijn familie, kennissen en al degenen die Rinus een warm hart toedragen veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Bestuur VV Helvoirt

878x gelezen

Henk van Hattum tekent bij

9 maart 16:30  Het bestuur van VV Helvoirt en hoofdtrainer Henk van Hattum zijn verheugd met elkaar overeenstemming te hebben bereikt over een langdurige samenwerking. Ook in het seizoen 2020-2021 zal Henk van Hattum als hoofdtrainer aan VV Helvoirt verbonden zijn, met een optie voor nog een seizoen. Wij zien voortzetting van de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

557x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!