nieuws van onze sponsors

Corona Update 22 september 2021

22 september 10:30  Inmiddels zijn er opnieuw versoepelingen toegestaan.meer »

Van Helvoort Cup

14 augustus 17:45  Nemelaer, Zwaluw en VV-Helvoirt op 22 augustus.meer »

Rinus Rijnbeek Award

10 augustus 14:30  Eind juni hadden de VR1 en 2 hun seizoensafsluiting. Hierop werd ook de speelster van het jaar van zowel de VR1 als de VR2 bekend gemaakt. Ivonne de Bruijn werd speelster van het jaar bij de VR1. Kiki van Bijnen en Tamara Coppens eindigde samen gedeeld 1e bij de VR2. Zij kregen de eerste Rinus Award uitgereikt. De Rinus Award bestaat vanaf dit seizoen en is vernoemd naar Rinus Rijnbeek, de hoofdtrainer van de VR teams, die in maart geheel onverwacht overleed.

Trainingenschema Corona tijd

9 mei 12:45  Maandag 11 mei mag er weer worden getraind. Niet voor iedereen! Voor op het trainingsveld zijn er zeer strenge aanvullende regels die we hanteren. Bij overtreden volgt direct verwijdering en mag je volgend seizoen weer komen trainen. meer »

Overlijden Paul Smeets

5 april 14:45  Ons bereikte het trieste bericht dat op vrijdag 3 april jl. op de veel te jonge leeftijd van slechts 61 jaar, lid van onze vereniging en lid van de onderhoudsploeg, Paul Smeets, is overleden. meer »

Naar de voedselbank

1 april 17:45  Nu we zeker weten dat we dit jaar niet meer bijeenkomen in de kantine gaan we nog een keertje naar Den Bosch. Vorige week hebben we een eerste vracht gebracht maar nu ook alle houdbaar producten!meer »

Workout voor Thuis zitters!

19 maart 11:45  Hallo, omdat er de komende weken niet gespeeld en getraind kan worden, heeft Pieter Vromans een plan gemaakt om fit te blijven.meer »

IN MEMORIAM

13 maart 18:00  Helaas bereikte ons gisteren het trieste bericht dat de trainer en coach van ons eerste vrouwenteam, Rinus Rijnbeek, op 70-jarige leeftijd is overleden. Alhoewel Rinus nog maar twee jaar aan onze vereniging verbonden was, was er vanaf het eerste begin van beide kanten een klik en was Rinus inmiddels een echte 'Helvoirt-man'. Ook het komende voetbalseizoen 2020-2021 zou Rinus wederom voor de groep staan, echter zal dat helaas niet meer zo mogen zijn. Ondanks dat Rinus in zijn werkzame leven met pensioen was, was daar in zijn hoedanigheid van voetbaltrainer niets van te merken. Rinus was nog boordevol ambitie en energie om met een jonge groep vrouwen te strijden voor sportieve successen. Nog maar kort na het begin van zijn trainerschap organiseerde Rinus een trainingskamp in Denemarken en zette Rinus zich van aanvang af maximaal in om uit iedere individuele speelster het beste naar boven te halen en het team zo goed mogelijk te laten presteren. Wij voelen ons bevoorrecht dat wij hebben mogen profiteren van Rinus' kennis, kunde en inzet voor de ontwikkeling van het vrouwen-en meisjesvoetbal bij VV Helvoirt. Rinus had als trainer/coach ruim veertig jaar ervaring in het vrouwenvoetbal en heeft tot op hoog niveau vele successen, kampioenschappen en promoties behaald. Wij hebben Rinus leren kennen als een zeer aimabele persoon en wensen zijn familie, kennissen en al degenen die Rinus een warm hart toedragen veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Bestuur VV Helvoirt

Henk van Hattum tekent bij

9 maart 16:30  Het bestuur van VV Helvoirt en hoofdtrainer Henk van Hattum zijn verheugd met elkaar overeenstemming te hebben bereikt over een langdurige samenwerking. Ook in het seizoen 2020-2021 zal Henk van Hattum als hoofdtrainer aan VV Helvoirt verbonden zijn, met een optie voor nog een seizoen. Wij zien voortzetting van de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

AED cursus

27 januari 19:45  In het voorjaar start er weer een cursus over het gebruik van "onze" AED. Natuurlijk wil je daarbij zijn, en als het nodig is, levens redden. Voor meer informatie mag je alvast mailen aan info@vvhelvoirt.nl, we zijn nog een datum aan het plannen!