Taxandria JO9-2

2e klasse 07

11 mei 2019 10:15

De coach vond dat het nu weer eens tijd werd om te winnen en zei dit ook tegen zijn pupillen. Dit hebben ze goed in hun oren geknoopt.

Taxandria trapt af en gaat al meteen in de aanval. Door een mooie redding van Giel voorkomt hij dat Taxandria kan scoren. Er wordt goed samengewerkt. Rover krijgt de bal en speelt deze af naar Bart die scoort, 1-0.

Even later krijgt Bart weer een kans, maar speelt de bal net te ver voor zich uit waardoor de keeper de bal kan pakken. Taxandria gaat in de aanval, maar komt niet tot een schot op het doel doordat Luuk en Luuk goed verdedigen.

Er zit veel snelheid in het spel. Daan speelt vanaf eigen helft de bal over naar Bart die op de helft van de tegenstander staat en helemaal vrij loopt. De 2-0 is een feit.

Na de time-out krijgt Axel een kans die helaas net naast gaat. Even later speelt Rover de bal naar Bart en er volgt een schot op het doel. De keeper heeft de bal niet onder controle en Axel is er als de kippen bij om de 3-0 in te tikken.

Even later neemt Axel een corner. De keeper laat de bal los en nu scoort Bart, 4-0.

Daarna weer een goede samenwerking. Opbouw vanuit de verdediging door Daan en Luuk via Bart naar Axel en Axel scoort, 5-0.

Nu komt Taxandria in de aanval. Giel kan de bal nog wegtikken, maar de bal komt alsnog via een eigen speler tegen het net waardoor de stand 5-1 wordt.

Even later een uitbraak van Luuk V., maar de keeper van Taxandria is, net als onze keeper Giel, goed in vorm en houdt de bal met een mooie redding tegen.

Rover krijgt na de rust een kans, maar de bal gaat net over. Even later speelt Rover een aantal tegenstanders voorbij, maar door deze inspanning blijft er net niet genoeg kracht over voor een krachtig schot.

Dan is Taxandria weer aan zet en scoort 5-2. Helvoirt komt daarna goed weg doordat een corner van Taxandria via de paal uit gaat. Luuk v E. voorkomt even later dat Taxandria kan scoren.

Axel probeert het nog een keer, via de keeper komt de bal bij Bart: 6-2.

Taxandria neemt uit, maar Daan herovert de bal, speelt een aantal tegenstanders uit en speelt naar Axel die vanaf de zijlijn scoort: 7-2.

Door het goede keepen van Giel konden er slechts 2 doelpunten voor Taxandria worden genoteerd. De jongens hebben er een mooie wedstrijd van gemaakt!