Nieuws - Welkom

Nieuws

Carnavals pre-party zondagmiddag 12 februari in de kantine

Vandaag, 27 januari 9:45  Na afloop van de thuiswedstrijd van mannen-1 tegen Trinitas is er preparty voor Carnaval. De evenementencommissie maakt er weer een prachtig feestje van. Een week voor het Carnaval werkelijk losbarst kun je gezellig met elkaar de warming-up doen. Onze voetbalkantine is daarvoor een perfect decor. Aanvang: direct na de wedstrijd rond 16.15 uur. meer »

4x gelezen

Terugblik Playback show

16 januari 8:00  Veel leden van de voetbalclub hebben zich zaterdag 14 januari van hun creatieve kant laten zien op het podium in onze gezellige kantine. Bij de pupillen won Jo-9-1, bij de junioren was Jo-17 de winnaar en bij de volwassenen heeft ons veteranenteam weer gewonnen met "Goldband". De organisatie, Kees-Jan Eijkemans en Edwin Pijnenburg met hun helpers, heeft er, na twee jaar afwezigheid, weer een prachtige entourage van gemaakt met licht, goed geluid, enthousiaste juryleden en inspirerende presentatoren. Van 14 uur tot in de kleine uurtjes was er programma. Omdat veel acts pas op het allerlaatste moment zich aanmelden werd het in de aanloop voor de organisatie nog spannend. Maar dat bleek op zaterdag de pret niet te kunnen drukken. Veel mensen hebben genoten van dit winterstop evenement. meer »

124x gelezen

Mooie opbrengst Grote Club Actie

14 januari 16:00  Bijna twee-duizend euro hebben de leden van de voetbalclub bij elkaar gekregen als opbrengst van de Grote Club Actie. Die is in het najaar van 2022 gehouden. Er zijn door leden loten verkocht en gekocht. De opbrengst van de actie is bekend gemaakt op het podium bij de jeugdeditie van de Play Back Show op zaterdag 14 januari. Er werden bovendien drie jeugdleden beloond met een medaille omdat zij de meeste loten hebben verkocht. Hun namen zijn Liyam Heesakkers, Bart van Rijswijk en Mart v.d. Boer. Mart en Bart waren aanwezig en ontvingen hun medaille op het podium. Met de opbrengst van de Grote Club Actie kan de voetbalvereniging mooie activiteiten organiseren voor haar leden. meer »

60x gelezen

Sportief Kerstzaalvoetbal toernooi goed verlopen

31 december 14:00  De drie dagen na Kerst is er door de Helvoirtse jeugdvoetballers weer volop in het HelvoirThuis gevoetbald. De teams werden gelijkwaardig ingedeeld en zo ontstond een spannend toernooi voor 6 verschillende leeftijdscategorieën. Vanuit de basisschool konden niet-leden ook meedoen. Dat leverde dit jaar, in tegenstelling tot het verleden, niet veel extra deelnames op. Vrijwel alle jeugdleden hebben meegedaan aan het toernooi. Jaarlijks wordt er een wisselbeker uitgereikt aan een van de meest opvallende spelers. Dit jaar werd de wisselbeker gewonnen door Morris Geveling. Het toernooi is, zoals vanouds, perfect georganiseerd door Jurgen Hamers en Rik Janssen. De oudere jeugdspelers hebben goed meegeholpen als leiders bij de jongere jeugd. Al met al een geslaagd, sportief en gezellig toernooi. meer »

80x gelezen

Mini-voetbal bij V.V. Helvoirt

20 april 20:30  Bij de grootste sportvereniging van Helvoirt starten elk jaar vele nieuwe talentjes hun voetbalcarrière. Vanaf ongeveer 5 jaar zijn kinderen welkom om bij ons hun eerste echte passen op het voetbalveld te zetten. Deze groep jongens en meiden hebben vooral veel plezier met elkaar.meer »

350x gelezen

29 januari Herstelvoirt

18 januari 10:30  Een informatieve avond m.b.t. “verleidingen” in het Helvoirthuis. Deze avond is gericht op vaders en moeders van tieners, en uiteraard voor tieners zelf. meer »

462x gelezen

EHBO langs de lijn

5 januari 9:30  Gelukkig komt het aantal blessures en ongelukjes op ons eigen sportpark niet zo heel veel voor. Toch lijkt het ons wenselijk dat begeleiders van teams bij onze vereniging weten wat zij zouden kunnen doen bij mogelijke blessures en wat zij zeker niet moeten doen.meer »

1160x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!