Dagelijks bestuur

Onze vereniging staat onder leiding van het dagelijks bestuur. Dit bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester en wordt gecompleteerd door het bestuurslid senioren, bestuurslid jeugd, bestuurslid accommodatie en het bestuurslid voor PR en sponsering. In deze bijlage treft u de contactgegevens aan.

Commissies en werkgroepen

Naast het bestuur zijn er diverse commissie en werkgroepen actief binnen de vereniging. Iedere commissie heeft een commissievoorzitter die periodiek verslag uitbrengt aan het hoofdbestuur. Daarnaast wordt er 4 keer per jaar een commissievergadering gehouden met alle commissievoorzitters en het hoofdbestuur.

Kantine commissie

De kantine commissie is verantwoordelijk voor de barbezetting en de inkoop en verkoop van consumpties in de kantine.

Senioren commissie

De seniorencommissie is verantwoordelijk voor de teambezetting bij de senioren en is betrokken bij het aanstellen van trainers en leiders van seniorenteams. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor de competitie indelingen, plannen ze (oefen)wedstrijden voor seniorenteams en zorgen voor de administratieve afhandeling van wedstrijdzaken richting de KNVB.

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de teambezetting bij de jeugd en is betrokken bij het aanstellen van trainers en leiders van jeugdteams. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor de competitie indelingen, plannen ze (oefen)wedstrijden voor jeugdteams en zorgen voor de administratieve afhandeling van de wedstrijdzaken richting de KNVB.

Technische commissie

De technische commissie is mede verantwoordelijk voor het aanstellen van goed geschoold en getraind kader bij de teams van v.v. Helvoirt. Ze bieden de gelegenheid tot het volgen eventuele cursussen (bijvoorbeeld trainers- of scheidsrechters cursus) en zorgt voor theoretische en praktische ondersteuning van trainers gedurende het seizoen.

Evenementen commissie

De evenementen commissie organiseert diverse activiteiten gedurende het seizoen. De evenementencommissie is actief rondom wedstrijden van Helvoirt 1, door het organiseren van diverse thema middagen. Verder organiseren ze andere (niet voetbal gerelateerde) feestjes in de voetbalkantine. Naast deze commissie zijn er ook diverse werkgroepen actief die met name jeugdactiviteiten organiseren, zoals het Sinterklaasfeest, kerstzaalvoetbaltoernooi, de carnavalswedstrijden en het pupillenkamp.

Commissie PR en Sponsoring

De commissie PR en sponsoring is verantwoordelijk voor de sponsorcontracten en het nakomen van de sponsorafspraken. Naast deze commissie zijn er diverse werkgroepen actief die de communicatie verzorgen via de website en het wekelijkse (digitale) clubblad Langs de Leij. Lees hier meer over sponsoring en PR.

Accommodatie en onderhoudscommissie

De accommodatiecommissie is mede verantwoordelijk (samen met de gemeente Haaren) voor het onderhoud van de velden en zorgt daarnaast voor het onderhoud van de accommodatie en de bebouwing (kantine, kleedkamers en tribune).

Materialen commissie

De materialencommissie is verantwoordelijk voor de aanschaf en uitgifte van alle voetbal gerelateerde materialen (zoals goals en netten, ballen, wedstrijdtenues, trainingspakken, waterzakken en bidons) en bewaakt het hiervoor beschikbare budget.