Nieuws

Veteranen ontvangen door burgemeester op het bordes

26 september 9:00  Ons veteranenteam speelt elke zaterdagmiddag een onderlinge partij met een genoeglijke derde helft. Eens per jaar, en dat als sinds heel lang, gaan ze samen een zaterdag met elkaar op stap: de Veteranendag. Dat is ieder jaar de laatste zaterdag van september. Dit keer zijn onze spelers door burgemeester van de Mortel van Vught ontvangen op het raadhuis. De burgemeester was, voor deze unieke gelegenheid, de persoonlijke gids. Lees verder op Helvoirt.net voor het hele verslag. meer »


Huub Glas benoemd tot erelid

17 september 20:45  De jaarvergadering van 16 september 2022 heeft ingestemd met de benoeming van Huub Glas tot erelid van de voetbalvereniging Helvoirt. Huub (61) is lid van de club sinds 1970. Hij is regelmatig actief als scheidsrechter bij de jeugd en bij het 6e elftal. In het verleden maakte hij deel uit van het hoofdbestuur van de club, was hij jarenlang lid van de jeugdcommissie en was hij meer dan 25 jaar jeugdleider.

68x gelezen

Edwin Pijnenburg gekozen als bestuurslid in jaarvergadering

17 september 20:30  Tijdens de jaarvergadering van 16 september 2022 is Edwin unaniem gekozen als bestuurslid. Edwin heeft als speciale aandachtsgebied het vrijwilligersbeleid. Hij heeft in het seizoen 2021-2022 al vele maanden binnen het bestuur ervaring opgedaan en taken uitgevoerd. Tevens werd Edwin in januari 2022 uitgeroepen tot Helvoirtenaar van het jaar. Hij is een ervaringsdeskundige op vrijwilligersgebied. Vanaf nu maakt Edwin ook formeel deel uit van het bestuur. We wensen hem veel succes en plezier toe.

66x gelezen

Nieuwe hoofdsponsors

26 mei 16:30  Nieuwe sponsors voor de Heren-1 en Vrouwen-1 van VV-Helvoirtmeer »

391x gelezen

Mini-voetbal bij V.V. Helvoirt

20 april 20:30  Bij de grootste sportvereniging van Helvoirt starten elk jaar vele nieuwe talentjes hun voetbalcarrière. Vanaf ongeveer 5 jaar zijn kinderen welkom om bij ons hun eerste echte passen op het voetbalveld te zetten. Deze groep jongens en meiden hebben vooral veel plezier met elkaar.meer »

168x gelezen

Geslaagde VV Helvoirt Digi Kwizz!

2 april 18:00  Helvoirt 4us is de uiteindelijke winnaar geworden van de VV Helvoirt Digi Kwizz!meer »

667x gelezen

Van Helvoort Cup

14 augustus 17:45  Nemelaer, Zwaluw en VV-Helvoirt op 22 augustus.meer »


Rinus Rijnbeek Award

10 augustus 14:30  Eind juni hadden de VR1 en 2 hun seizoensafsluiting. Hierop werd ook de speelster van het jaar van zowel de VR1 als de VR2 bekend gemaakt. Ivonne de Bruijn werd speelster van het jaar bij de VR1. Kiki van Bijnen en Tamara Coppens eindigde samen gedeeld 1e bij de VR2. Zij kregen de eerste Rinus Award uitgereikt. De Rinus Award bestaat vanaf dit seizoen en is vernoemd naar Rinus Rijnbeek, de hoofdtrainer van de VR teams, die in maart geheel onverwacht overleed.

589x gelezen

Trainingenschema Corona tijd

9 mei 12:45  Maandag 11 mei mag er weer worden getraind. Niet voor iedereen! Voor op het trainingsveld zijn er zeer strenge aanvullende regels die we hanteren. Bij overtreden volgt direct verwijdering en mag je volgend seizoen weer komen trainen. meer »

699x gelezen

Overlijden Paul Smeets

5 april 14:45  Ons bereikte het trieste bericht dat op vrijdag 3 april jl. op de veel te jonge leeftijd van slechts 61 jaar, lid van onze vereniging en lid van de onderhoudsploeg, Paul Smeets, is overleden. meer »

452x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!