Nieuws - Welkom

Nieuws

Panna Knock-Out op 7 juni middag

28 mei 13:15  Woensdagmiddag 7 juni vindt het Vughts kampioenschap Panna Knock-Out plaats. De winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën gaan naar het NK in Amsterdam. Ook wint de winnaar een voetbalshirt van zijn of haar favoriete club. Doe jij ook mee!? Ga jij voor dat voetbalshirt? Naast voetbal kun je ook meedoen aan een streetdance workshop. Het begint om 15:00 uur. Aanmelden doe je ter plekke vanaf 14:45 uur. Het is op het schoolplein van De Avonturier, Lidwinastraat 12A in Vught.

22x gelezen

vv Helvoirt zoekt talentvolle bestuurders

27 april 11:15  Besturen is leuker dan je denkt. Wil je weten hoe het werkt achter de schermen van een vereniging, werken aan je netwerk en sociale contacten en je leidinggevende kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen? Dan zullen wij je met open armen ontvangen! V.V. Helvoirt is een voetbalvereniging waarbij ongeveer 550 leden (m/v) uit Helvoirt en Cromvoirt in de leeftijdscategorie 5 tot > 90 jaar veel plezier beleven aan (de beoefening van) de voetbalsport. Ter versterking van het huidige bestuur (momenteel bestaande uit 6 personen, waarvan één vrouw) zijn wij op zoek naar: 2 nieuwe bestuursleden (m/v) Meer info via onze secretaris Joseph Pennings: info@vvhelvoirt.nl, of 06-53760133. meer »

65x gelezen

Mini-voetbal bij V.V. Helvoirt

20 april 20:30  Bij de grootste sportvereniging van Helvoirt starten elk jaar vele nieuwe talentjes hun voetbalcarrière. Vanaf ongeveer 5 jaar zijn kinderen welkom om bij ons hun eerste echte passen op het voetbalveld te zetten. Deze groep jongens en meiden hebben vooral veel plezier met elkaar.meer »

499x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!