Nieuws - Welkom

Nieuws

Willy Naessens Derby Cup

Vandaag, 22 september 8:45  Het 1e (mannen)team van Helvoirt is uitgenodigd om deel te nemen aan een "competitie in een competitie". Van vier regioclubs tellen de onderlinge uitslagen in de competitie mee voor een eigen klassement, genoemd naar sponsor Willy Naessens. Het gaat om de verenigingen Nieuwkuijk, Haarsteeg en RKDVC, waarmee Helvoirt hele oude, sterke banden heeft. Toen pupillenteams nog werden aangeduid met een P-nummer (jaren 70) waren de competitietegenstanders ieder jaar hetzelfde en stonden deze clubs altijd op het "menu". We voetbalden toen altijd in de Langstraat. Traditioneel gingen bijna alle jeugdteams aan het einde van het seizoen jarenlang op toernooi bij RKDVC. Mooi dat deze sterke banden in leven blijven en dit seizoen nieuw leven worden ingeblazen. In het artikel op 073voetbal lees je nog meer achtergrond. meer »

9x gelezen

Bekersucces

19 september 9:00  Mannen-1 heeft voor het eerst sinds 2017 de 2e bekerronde bereikt. Alle drie de wedstrijden in de bekerpoule werden gewonnen tegen Real Lunet, Maliskamp en RKKSV (Kruisstraat). De tegenstander voor de 2e ronde is ook al bekend: Dommelen, een 4e klasser uit (omgeving) Valkenswaard, waar op 22 oktober (uit) tegen gevoetbald wordt. Ook Vrouwen-1 heeft zich dinsdagavond voor de volgende bekerronde geplaatst, eveneens met drie overwinningen. Mannen-3 heeft zich daar deze week ook bij gevoegd. De overige seniorenteams werden afgelopen zondag uitgeschakeld. Bij het 6e ging dat, wonderlijk genoeg, op doelsaldo omdat bij de andere poulewedstrijd een onwerkelijke monsteruitslag (12-1) ontstond...

46x gelezen

Voorbereiding Grote Club Actie loopt volop

19 september 8:45  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! De enveloppen voor de jeugdteams liggen klaar en de jeugdleden gaan komende tijd aan de slag om loten te verkopen. We hopen op een mooie opbrengst voor activiteiten voor onze jeugd en voor het internationale toernooi voor onze Walking Football spelers. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september. Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media. Vorig jaar haalden we € 1.999,80. Dit jaar hopen we weer op zo’n mooi bedrag!meer »

13x gelezen

Rabo Club Support

8 september 21:00  Eenvoudig de club vooruit helpen? ⚽ Wanneer je lid bent van Rabobank, dan kun jij bepalen hoe een deel van de winst van Rabobank wordt verdeeld. Dat doe je door te stemmen bij Rabo ClubSupport. Dat kan t/m 26 september via je Rabobank App of via rabobank.nl/clubsupport. Natuurlijk hopen wij dat je op V.V. Helvoirt stemt. Met het geld wat dit oplevert kunnen we namelijk mooie dingen doen waar we iedere avond en in het weekend allemaal van kunnen genieten. Stem dus op onze vereniging! Alvast bedankt voor je steun. Je kunt later ook bij de Rabobank terugvinden wat het onze club heeft opgeleverd.

27x gelezen

Coördinatoren gezocht voor meerdere jeugdteams

12 juli 9:00  Een voetbalteam binnen de club staat niet op zichzelf. Tussen teams van vergelijkbare leeftijden is afstemming nodig over de ontwikkeling van de kinderen en over de samenwerking tussen leiders en trainers. Dat kan gaan over de wijze waarop we spelplezier overdragen, hoe de kinderen onderling met elkaar omgaan en hoe wij onze voetbaltechnische visie overbrengen naar nieuwe generaties voetballers en -sters. We zoeken een coördinator voor ieder van de volgende leeftijdsgroepen: - JO7 t/m JO9 - JO10 t/m JO12 - JO13 t/m JO15 Taken: Aanspreekpunt voor leiders, trainers en ouders en vanuit de club voor de jeugdcommissie en de Technische commissie. Heb je interesse? Neem contact op met Ferry Mallo, jeugd@vvhelvoir.t.nl

203x gelezen

Mini-voetbal bij V.V. Helvoirt

20 april 20:30  Bij de grootste sportvereniging van Helvoirt starten elk jaar vele nieuwe talentjes hun voetbalcarrière. Vanaf ongeveer 5 jaar zijn kinderen welkom om bij ons hun eerste echte passen op het voetbalveld te zetten. Deze groep jongens en meiden hebben vooral veel plezier met elkaar.meer »

622x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!