SCG'18 JO14-1

Groep 5 10

7 september 2019 11:30

1e helft

helvoirt begon sterk en scoorde uit de corner van Luca en schoot  Sam hem binnen . 5 minuten na de goal zakte helvoirt in een begon slechter te voetballen waardoor SCG kansen kreeg. verder gebeurde er vrij weinig in de eerste helft.

2e helft

SCG zet veel druk waardoor ze veel kansen creëerden later in de wedstrijd werd het 1-1. niet veel later werd het door Gijs 1-2. en weer na de goal zakte helvoirt in en begon steeds slechter te voetballen. nog geen 5 minuten later werd het 2-2. en de felheid was eruit bij Helvoirt. en werd steeds slapper waardoor SCG nog veel kansen met twee schoten op de lat kwam Helvoirt goed weg met een 2-2