Datum

1 december 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper, GSBW VR1. Vol spanning vertrekken we met een sterk team naar Goirle. Op deze koude ochtend starten we dan ook sterk op het witte, gladde veld. In een van de eerste minuten schiet Inta een hele mooie bal naar Sam en dit zou een mooie kans kunnen zijn, helaas onderschepte de tegenstander de bal. Maar dit geeft ons meer vertrouwen in de wedstrijd. Het gaat gelijk op, we bouwen het spel mooi op vanuit de achterhoede en maken mooie acties, zo ook de meiden van GSBW. Ook Lieke haar kwaliteiten worden snel uitgetest door de tegenstander door een paar schoten op goal maar deze houdt Lieke er netjes uit. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Aafke wint het duel van haar tegenstander en dit zorgt voor een corner, Sam neemt een mooie corner en Inta zat er goed bij, helaas de keeper van GSBW ook dus nog steeds 0-0. 10 minuten voor de rust komt de tegenstander in actie en komt voorbij onze verdediging, 1-0. Net voor de de rust nog een schot op goal voor GSBW en deze beland jammer genoeg in ons net. Met 2-0 achterstand gaan we de rust in. Na de rust geven weer 100% en maken we het lastig voor de tegenstander. Toch krijgen ze de kans om een aantal keer op goal te schieten maar Lieke staat sterk en houdt ze tegen. We spelen ons eigen spel en dit zorgt ervoor dat Sam meerdere keren op goal af kan gaan, ook Lotte schiet een mooie bal op goal maar de keeper houdt deze tegen. GSBW krijgt nog een kans en scoort 3-0. Het spel is aan elkaar gewaagd maar het lukt ons niet om de kansen af te maken, we blijven hard werken met elkaar en voor elkaar. De eindstand is dus 3-0 gebleven. Volgende week staat de wedstrijd tegen Nemelaer op het programma, om 12:00 uur thuis. Tot dan!