2 - 4

Helvoirt VR1

3e klasse E

10 november 2019 12:00

Op deze frisse ochtend vertrekken we naar Best vooruit. Vanaf de eerste minuut is het duidelijk dat we maar één doel hebben vandaag: winnen. Meteen bouwen we het spel goed op en dat leidt al snel tot een mooie kans van Gabi, deze belandde helaas in de handen van de keeper maar het is duidelijk zichtbaar dat we veel in de aanval zijn. Kort daarna nam Aafke de bal mee en paaste deze naar Sam, Sam kaatst op Hilde en dan naar Ivonne, zij haalt met haar snelheid de hele verdediging van Best Vooruit in. Ivonne geeft m aan Gabi en we scoren, jammer genoeg was het buitenspel dus nog steeds 0-0. Maar het is pas de 10e minuut en het vertrouwen in ons zelf is er. De 14e minuut krijgen we een corner, en hier maken we het al spannend voor de tegenstander. Een minuutje later paast Gabi de bal vanaf de achterlijn richting de 16, Inta controleert de bal en scoort! 0-1! We maken mooie combinaties, winnen de duels en spelen ons eigen spel. In de 27e minuut tikken we weer goed over, we staan sterk te spelen en dit leidt tot een voorzet van Lotte op Sam, Sam speelt Ivonne aan en zij knalt hem in het goal, 0-2! Met de rust bijna in zicht gaf Jolein een mooie diepe paas op Sam. Sam loopt met de bal vanaf het middenveld naar de Goal en plaatst deze netjes in het netje! 0-3. Een mooie tussenstand om de Rust in te gaan. De tweede helft kom Vera erin als linkshalf. Een afstandsschot van Gabi maakt het 0-4! Een vrije trap van de tegenstander zorgde voor onrust voor onze goal en zonder duidelijke reden kreeg de tegenstander hiervoor een penalty, Lieke zat er goed bij en raakte de bal nog aan maar helaas was dit de 1-4. Kort daarna kreeg Best door een fout van ons de bal en kwam 1 op 1 met Lieke, 2-4. Minder mooi voetbal deze helft maar we blijven ervoor gaan. We proberen ons niet gek te laten maken door de scheids maar toch worden we wel een beetje uit de wedstrijd gehaald. We werken voor elkaar en spelen als een team. We blijven kansen creëren voor de goal maar het lukt net niet om deze af te maken, driemaal gaat de bal naast. Maar geen getreur, de 3 punten gaan mee naar helvoirt met de mooie eindstand van 2-4!