7 - 2

Pusphaira VR1 (zon)

3e klasse E

17 november 2019 12:00

Op deze zonnige ochtend zijn de zenuwen weer aanwezig want er staat een belangrijke wedstrijd op het programma. We spelen thuis tegen Pusphaira VR1 en als we winnen staan we 2e. We starten sterk en spelen goed samen. We zijn nog geen 5 minuten bezig en dan geeft Inta een mooie strakke paas op Sam, Sam controleert de bal en schiet m in de goal, 1-0!

Kort daarna bouwen we weer netjes op vanuit de achterhoede richting het middenveld en maken mooie combinaties. De bal bereikt Inta en vanaf een grote afstand schiet zij de bal met flinke snelheid in het goal, 2-0!

Ongeveer halverwege de 1e helft gaven we de tegenstander de ruimte om binnen de 16 op goal te schieten en ondanks dat Lieke er goed bij zat ging deze in de goal en was het 2-1. We blijven kansen creëren en schieten op goal maar de tegenstander doet dit ook, het is spannend. We beginnen aan de tweede helft met maar 1 doel: winnen! En dit is te zien op het veld want we werken hard en werken voor elkaar. We blijven keer op keer de aanval opbouwen en met succes! De bal belandde op de paal, kaatste terug en Gabi schoot m erin, 3-1. Heel kort daarna was het nogmaals Gabi die een paas kreeg van Inta en m plaatste in de hoek van het net, 4-1! We staan goed te voetballen. Er heerst een goede sfeer op het veld binnen ons team en het is te merken dat we ook goed hebben getraind op het nemen van corners. Sam neemt de corner en deze perfecte bal belandt op het hoofd van Inta, Inta komt m prachtig binnen en het staat nu 5-1 voor Helvoirt. Met nog 25 minuten te gaan is het Gabi die de bal aan de voet meeneemt richting de goal, ze passeert de verdediging en schiet de bal gecontroleerd binnen en het staat 6-1. Het tempo ligt hoog en ook de doelpunten komen snel achter elkaar, dit keer is het Sam die op de keeper afloopt en de verdediging achter zich laat, 1 op 1 met de keeper schiet Sam de bal mooi binnen, 7-1! Helaas waren we even niet scherp en profiteerde de tegenstander daarvan, 7-2.

Maar daar is het bij gebleven dus met de mooie stand van 7-2 blijven de 3 punten in Helvoirt!