1 - 2

OJC ROSMALEN VR2

Groep 2 7

20 oktober 2019 12:00

Op deze frisse zondagochtend spelen we tegen OJC Rosmalen VR2 voor de beker. Na een goede peptalk van Rinus stijgt het vertouwen. Vanaf de eerste minuut geven we 100% en de spanning stijgt al snel. Het gaat gelijk op en we creëren allebei kansen. Na ongeveer een kwartier krijgen we onze eerste echte kans. Ivonne schiet een perfecte vrije trap op Inta, helaas beland deze kopbal net naast de goal. Vrij snel daarna passeert Inta de achterhoede, trekt naar buiten en legt de bal mooi voor de goal, maar jammer genoeg konden we hem niet afmaken. Daarna kreeg Sam een perfecte steekpaas vanuit het middenveld en kwam ze 1 op 1 met de keeper maar ook dit liep niet volgens plan, de keeper onderschepte de bal. OJC komt af op onze goal en schiet op de lat, ze pakken dit op en schieten meteen daarna twee keer op goal maar Lieke houdt deze eruit. Even daarna spelen dames uit Rosmalen ons middenveld, de verdediging en ook Lieke voorbij, een rommelige bal beland in onze goal, helaas 0-1. Na de rust vindt er een wissel plaats, Vera komt erin. We maken het OJC niet makkelijk en vrijwel direct na de rust schiet Inta vanaf een flinke afstand op goal, op de paal. Vera paast naar Inta en die geeft weer een gerichte paas aan Sam, Sam trekt naar buiten en geeft een prachtige voozet op Gabi. Gabi houdt de rust en tikt m binnen, 1-1! We spelen een hoog tempo en laten ons niet gek maken, we spelen ons eigen spel en dit leidt tot mooie combinaties. Helaas werd onze vreugde snel verstoord, door een persoonlijke fout van onze keeper viel de 1-2. We blijven strijden en in het veld sturen we elkaar goed aan maar toch ligt het tempo lager en komen de paasjes minder goed aan. Veel lange ballen worden gegeven en we missen nu de combinaties en opbouw. OJC krijgt nog een rode kaart omdat een middenvelder van de tegenpartij te laat kwam, bij deze een rode kaart voor natrappen. We misten vandaag de rust om mooi te kunnen voetballen, niet een van onze beste wedstrijden dus we liggen uit de beker maar we hebben ons beste beentje voor gezet. Volgende week spelen we uit tegen de dames van VCB.