Jong Brabant JO13-3 - Helvoirt JO13-2 1-4

1 - 4

Helvoirt JO13-2

Onder 13, JO13-2, Groep 7 02

16 september 2017 10:15

Vandaag moesten we spelen tegen Jong Brabant. We begonnen goed met in de eerste minuten al een doelpunt van Thymo. Het ging goed zo kwam er al snel een tweede doelpunt van Sieb. Toen kreeg onze keeper Gijs een blessure dus moest onze tweede keeper Sieb gaan keepen. Iets daarna werd de de 0-3 gemaakt door Thymo. In de tweede helft kon gelukkig Gijs weer keepen ondanks dat Sieb het ook heel goed deed. Toen kwam helaas uit een corner de 1-3. Maar we gaven niet op. We scoorde alleen de goal werd afgekeurd en we misten nog een paar kansen. Maar toen kwam toch de 1-4 gescoord door Thymo. We bleven ons best doen om te scoren maar dat lukte niet meer het bleef 1-4 voor Helvoirt

Mvg van Joep speler uit de JO13-2