Datum

1 oktober 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd van VOW op de planning. Ook hun zijn vorig jaar kampioen geworden in de vierde klasse net zoals ons.

Aangezien we gewend zijn om op  het kunstgras te voetballen was het weer even omschakelen om op gewoon gras te voetballen.

We begonnen de wedstrijd redelijk sterk! De opstelling was iets anders dan normaal want Bregje kon er vandaag helaas niet bij zijn maar Betty nam deze plek over en hield te eerste kans al meteen mooi tegen!

Hilde krijgt al snel een mooie steekpass en loopt de tegenstander er goed uit maar helaas mist ze deze kans.

De tegenstander vandaag is een fel oranje vechtmachine! Voetballend creëren ze weinig maar de duels worden veel al door Helvoirt verloren. Er zal een tandje bij moeten om kansen te creëren. Na 18 minuten wint Inta verschillende duels. Ze legt hem voor op Samantha en die tikt hem netjes binnen! 0-1 Helvoirt.

5 minuten voor de rust kregen we een vrije trap tegen gelukkig leverde dit niks op en had Betty hem goed! Inta creëert nog snel een mooie kans maar schiet over. Ze komen vrijwel direct met een rebound maar gelukkig schiet ook de tegenstander mis. We gaan de rust in met een magere 0-1.

We begonnen de tweede helft weer sterk. Maar helaas resulteerde dit niet in goede kansen.

We zakte steeds verder in en hierdoor creëerde VOW steeds meer kansen, maar Betty stond haar mannetje en we hielden de 0. Na een mooie aanval over links werd de bal voorgegeven, deze belandde voor de voeten van Marijne die de bal achter de keeper plaatste. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd omdat Samantha, blijkbaar buitenspel, een beweging naar de bal maakte. We knokten verder maar VOW kwam steeds vaker langszij. Het duurde dan ook niet heel lang voor we de bal uit ons net konden vissen: 1-1. We hadden het zwaar, maar probeerden kansen te creëren. VOW kwam weer langszij en ondanks dat Maarten vlagde voor buitenspel werd het doelpunt goedgekeurd: 2-1. We waren moe en werden steeds vaker teruggedrongen op onze helft. We kwamen er moeilijk uit en VOW scoorde dan ook de 3-1 net voor tijd. We hadden nog 1 mooie aanval via Kim, maar helaas wou de bal er niet in.

Uiteindelijk is het dus 3-1 gebleven en gingen we met verlies naar huis..