Vlijmense Boys JO13-2 - Helvoirt JO13-2 3-3

3 - 3

Helvoirt JO13-2

Onder 13, JO13-2, 5e klasse 14

7 oktober 2017 10:30

We moesten uit in Vlijmen. We hadden 2 mensen minder. We begonnen slordig en kregen al best snel een tegendoelpunt. 1-0 en we hadden zoveel kansen. Er kwam uiteindelijk nog niets uit. De eerste helft kregen we niks en dus beginnen we met de tweede helft. In de tweede helft kregen we al snel een penalty. Bas werd namelijk onderuit getrokken. De penalty werd erin geschoten door Steven. 1-1 was toen de stand. We hadden steeds meer kansen, maar door ons geklungel achterin kon de bal voorgezet worden en werd hij erin getikt. Dus het was 2-1 voor hun. We speelden zwakker. We hadden nog een paar kansen. Toen kregen we een perfecte kans. Door een domme actie maakte een verdediger hands en kregen weer een penalty. Steven schoot in het gezicht van de keeper en dus zat de bal niet. De keeper lag op de grond en we moesten even wachten. We hadden een sterk middenveld de laatste 20 minuten. Door een beetje pech kregen we weer een tegendoelpunt. 3-1 en we hadden nog een beetje zelfvertrouwen. De laatste 13 minuten begonnen we goed te spelen.

Door geklooi van de tegenstander kon Merel de bal er net inschieten. We kregen kracht door de 3-2. We hielden de stand vast tot een van de laatste minuten en toen scoorde Merel voor de tweede keer en toen het 3-3 was de wedstrijd afgelopen en iedereen was blij dat we gelijk hadden gespeeld.