OJC Rosmalen JO13-9 - Helvoirt JO13-2 1-7

Datum

28 oktober 2017 10:15

Accommodatie

Onbekend

Helvoirt mocht aftrappen ze kozen er voor om meteen voor de aanval te gaan. Er kwamen veel kansen alleen viel er geen goal uit. Tot dat Sieb er de 0-1 maakte. Toen zei de coach van OJC : nou de 1-1 maar dat lukte ze niet want Bas maakte de 0-2 met een bal die razendsnel de kruising vloog .  we zette gelijk druk na de aftrap en dat werkte  want we kregen al snel balbezit en scoorde daaruit de 1-3 door Bas. Toen floot de scheids en was de eerste helft afgelopen . de eerste helft ging als volgt we waren nog niet goed wakker maar dat heeft ons niet naar een slecht eerste helft geholpen we speelden 4-3-3. De tweede helft . We begonnen goed we zetten gelijk druk en hadden balbezit. We kregen vrij snel een aanval steven gaf een mooie voorzet aan de zij kant en Thymo maakte daaruit de 1-4 . hun kregen aftrap en zetten goed druk we hadden weer balbezit en maakten daar ook goed gebruik van . de bal ging naar Thymo en dribbelde al de verdedigers uit een scoorde de 1-5 . we hadden al weer snel balbezit . We waren alweer voorin bezig Thymo gaf een mooie voorzet en Nick scoorde de 1-6 uit die voorzet. OJC had tussendoor een paar kansen gecreëerd maar ze gingen niet in het net van vv Helvoirt. We waren alweer voorin bezig Finn kreeg de bal een maakte een dribbel en daar kwam de 1-7 uit. We kregen al snel balbezit en werd de bal breed gelegd op Thymo, Thymo gaf daaruit een mooie voorzet op bas en bas kopte de bal erin maar toen floot de scheidsrechter en zei dat het buitenspel was dus was de goal afgekeurd . niet veel later floot de scheids dat de wedstrijd was afgelopen . de tweede helft waren we wat meer wakker we gingen goed op het middenveld en speelden we 3-4-3