Datum

11 november 2017 10:15

Accommodatie

Onbekend

In de eerste helft is Bram keeper. Het spel speelt zich dan vooral af op de helft van de tegenstander waarbij Sem een eerste poging doet in de 3de minuut. In minuut 7 scoort Sem (1-0). Nadien zijn er pogingen van Pele, Sem en Mike, maar de keepster van de Engelen doet goed haar best. In minuut 11 scoort Mike, en wordt het 2-0. Op het einde van de eerste helft zijn er nog een paar pogingen van Mike en Tom, maar het is Pele die voor de stand 3-0 zorgt in minuut 16. Snel daarop volgt een aanval van de tegenstander. Die eerste aanval is meteen een goede want ze scoren een goal in de laatste minuut van de eerste helft. De stand is dan 3-1.

Voor de tweede helft staat Pele in de goal. De tegenstander heeft krachten opgedaan in de rust want ze komen meteen in actie. Pele moet meteen al een doelpoging tegenhouden, en Sem scoort zowat ogenblikkelijk hierna de 4-1. De minuten daarop komen de pogingen vooral van Helvoirt, met name van Sem en Mike. In de 28ste minuut scoort Sem de 5-1, en de 29ste minuut maakt Bram er, met een prachtig krachtig hoog schot, 6-1 van. Het team van Engelen laat zich niet ontmoedigen en doet verschillende gevaarlijke pogingen. Pele heeft er als keeper zijn werk aan maar kan niet beletten dat in minuut 28 de tegenstander scoort (6-2). Daarna volgen nog pogingen van zowel Helvoirt als Engelen waarbij Krijn en Pele mooi samenwerken om een mooie kans voor Engelen tegen te houden. Mike scoort de 7-2, 5 minuten voor de tijd om is. Maar die laatste minuten zijn nog goed voor een goal van Engelen tot 7-3 en Sem legt, net voor het einde van de wedstrijd, de eindscore 8-3 vast.