Vlijmense Boys JO13-2 - Helvoirt JO13-2 1-1

1 - 1

Helvoirt JO13-2

5e klasse 12

7 april 2018 10:30

Hallo allemaal hier mijn verslag van vlijmen tegen Helvoirt. We begonnen de wedstrijd goed op een zonnige dag, we zette goed druk en iedereen stond goed in positie. En daar kwam al de eerste kans van Sieb en die schoot rakelings langs. Er werd nog steeds heel goed druk gezet en vlijmen kwam er niet aan te pas. Toen kwam er een doelpunt van merel dat onterecht werd afgekeurd vanwege buitenspel, maar we waren niet te stoppen en we gingen door voor de 1-0 en die kwam er ook via merel. Vlijmen loerde op de counter en die kwam er ook maar Gijs stond zijn mannetje en voorkwam de 1-1 met een knappe redding. Toen was het rust. Na de rust gingen we door waarmee we voor de rust geëindigd waren, wel kwamen er kleine kansjes voor vlijmen. De kansen voor Helvoirt waren veel groter maar de 2-0 wilde gewoon niet vallen. Jammer genoeg viel de 1-1 in de laatste minuut en gingen met een gelijkspel naar huis. Toch nog een puntje verdiend