OJC Rosmalen JO11-3 - Helvoirt JO11-1 2-2

2 - 2

Helvoirt JO11-1

2e klasse 09

17 februari 2018 9:00

Zonder Nick traden de mannen aan in een koud Rosmalen. Het grote OJC was de gastheer en onze tegenstander was het 3e elftal uit de 10 elftallen die OJC tot z’n beschikking heeft. Na een stroef begin en een 2-0 achterstand kwamen de mannen van Helvoirt langzaam op gang. Resulterend in een aansluitingstreffer van Ruben vlak voor rust. De tweede helft was voor Helvoirt gesteund door een heel goed keepende Savi. Een prima goal van Guus betekende de gelijkmaker en er waren zelfs heel goede kansen op 3 punten met o.a. een schot van Dennis op de kruising. Dennis die overigens ook een prima wedstrijd speelde met een paar mooie rushes. Kortom, een veelbelovende start van onze mensen met name complimenten voor de getoonde veerkracht. Fijn weekend allemaal.