3 - 2

Helvoirt JO13-2

5e klasse 12

24 maart 2018 12:15

Zaterdag 24 maart Helvoirt moet uit tegen Waalwijk we begonnen goed maar we kwamen er snel achter dat hun ook goed zijn we hadden allebei veel kansen. Hun kregen een corner en hij kwam tegen Rens ze scheen beschermer; 1-0. Daardoor kwam ie in onze goal, maar toen begonnen wij druk te zetten en toen scoorde Merel toen was het de hele tijd tot de tweede helft 1-1. De tweede helft begonnen we allebei goed maar hun spelen veel op de counter hé. Een corner en een speler van hun kopt hem er in dus 2-1 voor hun. Hun kregen nu een vrij trap die missen ze gelukkig maar toch scoorde hun weer en toen gaf Sieb een voor zet en Steven maakt hem en toen 3-2. We gingen veel drukken maar het lukt steeds niet, maar toen was het voorbij de eindstand 3-2