2 - 2

Viola VR1 (zon)

Groep 2 07

16 september 2018 12:00

Vanaf de eerste minuut zette Viola veel druk waardoor Helvoirt noodgedwongen in moest zakken. Vanaf de 8e minuut werd Helvoirt feller, Aafke kreeg een lange bal vanaf de middellijn en gaf deze bij de 16e voor op Samantha. Zij kon de bal over de keepster schieten, het goal in. Viola mocht aftrappen en hadden meteen een aanval. Gelukkig had onze keepster Lieke de bal!

Na een mooie uitruk van Helvoirt wist Samantha het net niet te vinden. Een corner volgde waarin Viola goed verdedigde.

Inta dribbelde vanaf de middellijn door op de goal van Viola, helaas schoot ze op de keeper. Niet veel later wist Gabriëlle wel het netje te vinden na een mooie actie.

Helvoirt wist nog een paar keer gevaarlijk te worden maar dit resulteerde niet in een goal.

Viola kreeg een uitbraak en wist bijna het netje te vinden, gelukkig ging de bal net over.

Beide teams wisten voor de rust nog wat kansen te creëren maar daar bleef het dan ook bij.

Na de rust kreeg Helvoirt meteen een mooie uitbraak, de bal werd helaas over geschoten. Ook volgde nog een vrije trap waarin Inta de bal in de handen van de keeper schoot. Ook Hilde wist een keer goed uit te halen maar helaas ook net over. Viola had een paar snelle spelers voorin die ook gevaarlijk konden worden, gelukkig was daar onze verdediging of keeper Lieke.

Daar was Viola die de score opende in de 2e helft, het leek erop dat Lieke het tij kon keren maar na de rebound wist Viola toch te scoren: 2-1. Wederom wist Viola in de rebound te scoren: 2-2. Kort daarna klonk het eindsignaal.

Volgende week staat de eerste competitie wedstrijd op het programma, dit zal gelijk pittig gaan worden door de afwezigheid van vele dames.