EVVC VR2 (zon)

2 - 1

Helvoirt VR2 (zon)

26 augustus 2018 10:00

Vandaag was het zover! De eerste (vriendschappelijke) wedstrijd van het seizoen! Met een heel nieuw dames 2 op het veld en wat hulp van dames 1 en meisjes onder 17 begonnen we met 16 fitte dames aan de wedstrijd en een fitte bank. Ondanks dat het voor vele de eerste wedstrijd was als senior en we in een heel nieuw team speelde hebben we het super gedaan!

Helaas kwamen we vrij snel in de eerste helft op een 1-0 achterstand. Maar we lieten onze koppen niet hangen en vochten allemaal voor de bal en de overwinning. De trainingen van de afgelopen weken zijn niet voor niks geweest en dit was te zien aan ons spel en aan onze conditie. Helaas wist de tegenstander ook de 2-0 te scoren. En kort daarna was het rust. In de rust een peptalk, wat tips en wissels en was het weer tijd voor de tweede helft.
Na wat mooie ballen en goed samenspel werd ons harde werken beloond door een doelpunt van Kirsten! 2-1. Dit was ook de eindstand van de wedstrijd. Iedereen heeft hard gewerkt, we kunnen trots op ons zelf zijn. Volgende week begint het echte werk, de eerste beker wedstrijd!!