We spelen vandaag op kunstgras met in de 1ste helft de zon tegen.

Er wordt lekker fanatiek gespeeld door beide partijen en tot op heden vaan ze lekker gelijk op

1ste doelpunt voor onze jongens gemaakt door Bart

Dan volgt er ook al een tegen doelpunt.

Dan volgen ook de 2de en 3de tegen en krijgen ze het nog druk

Tussenstand voor de 1ste time out 1-3

We zijn weer beginnen en dan is het preston die de 2-3 scoort

Dan laat de verdediging een steekje vallen waardoor Giel er toch weer 1tje door moet laten 2-4

Dan volgt er weer een aanval waarbij Axel net het doel mist maar er wel een corner uit haalt.

Helaas volgt er geen doelpunt.

Dan wordt er tot de rust flink over en weer gevoetbald maar blijft het 2-4

Onze ingeschakelde hulptrainers Rico en Nick spreken onze jongens nog even bemoedigend toe en geven ze de nodige tips om het in de 2de helft nog een beetje recht te zetten.

De 2de helft begint wat traag en dat wordt meteen afgestraft met een harde goal.

Ook na een corner weet de tegenpartij te schieten en kan Giel er met zn vingers net niet bij om m te houden. 2-6

Dan weet Giel met een uittrap nog een Panna te maken en vervolgens weet Axel de 3-6 te maken.

Helaas beantwoord de tegenpartij dit weer met 2 tegendoelpunten waarbij de laatste als een verrassing komt, ze waren kn de veronderstelling dat deze vrije trap indirect zou zijn.

Met 3-8 gaan we de 2de time out in en moet er nog 10 min flink gevoetbald worden.

Maar ook in deze 1 fase is het BMC weer de eerste goal maakt die door Axel weer wordt beantwoord 4-9

Dan lopen er 3 man vrij en is het onmogelijk om deze aanval af te wenden en ondanks een dappere poging om m tegen te houden gaat de 10 via eigen voeten in de goal.

4-10

Dan weet Giel op buitengewone wijze een aanval tegen te houden en probeerde direct Bart te bereiken maar ook aan de andere kant staat de keeper goed op te letten.

De wedstrijd wordt met 4-10 afgefloten.