Wilhelmina Boys VR1 (zon)

3e klasse E

18 november 2018 12:00

Vandaag stond de koploper van de competitie op het programma, nog steeds ongeslagen.

Wilhelmina boys zette meteen veel druk maar Helvoirt was de eerste die scoorde. Wilhelmina boys maakte hands in de 16 meter waardoor Helvoirt een penalty kreeg. Ivonne schoot de bal beheerst in het netje: 1-0. Helvoirt maakte gretig gebruik van deze voorsprong en wist deze vrij snel naar een 2-0 uit te breiden door een kopbal van Samantha. Helvoirt werd de bovenliggende partij wat resulteerde in veel ruimte en mooie kansen. Wilhelmina boys werkte deze kansen vaak in paniek weg. Toch wist Wilhelmina boys een paar keer voor het Helvoirtse doel te verschijnen maar zonder resultaat. Kelly kreeg de bal voor haar voeten en moest deze wegwerken omdat 2 speelsters van Wilhelmina boys op haar af kwamen gestoomd, deze bal kwam bij Inta terecht. Inta wist daarna de bal over de keeper in het netje te schieten: 3-0. Daarna zakte Helvoirt in waardoor Wilhelmina boys steeds gevaarlijk wist te worden en de 3-1 kon maken. Gedurende de eerste helft ging het gelijk op, tot net voor het einde Fleur Samantha diep stuurde en Samantha deze beheerst afmaakte: 4-1.

Na rust begon Wilhelmina boys meteen fel waardoor een doelpunt gemaakt werd maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Wilhelmina boys liet zien dat ze niet van plan waren om op te geven. Maar weer was daar Helvoirt wat voor het doel van Wilhelmina wist te verschijnen en deze keer was het Fleur die kon scoren: 5-1. Niet veel later was er een lelijke botsing tussen een speelsters van Wilhelmina boys en Ivonne, beide konden het spel niet veel later weer hervatten. Helvoirt kwam ook een paar keer goed weg doordat Wilhelmina boys het na liet om de kansen binnen te schieten. Helvoirt moest het de laatste minuten hebben van snelle uitrukken en goede passes. Hierdoor wist Samantha de bal netjes in te draaien en de 6-1 te maken. Met nog 10 minuten op de klok kon Helvoirt de wedstrijd lekker uitvoetballen en de 3 punten pakken.