3e klasse E

30 september 2018 12:00

Na in het begin even onder druk te hebben gestaan. , werd het al snel een gelijkopgaande strijd.

Inta gaf een mooie pass op Sam, die schoot helaas net naast. Even later kwam hun keepsters uit en

Schoot Inta beheerst met binnenkant voet langs de keepster in de rechter hoek. Volgende mooie aanval

kwam via een goede bal van Ivonne over de verdediging heen waardoor Sam op snelheid vrij kwam en

beheerst langs de keepster kon scoren. Inta had nog een prachtig schot vanuit de cirkel, Helaas kon de

keepster er nog net bij. Even later kreeg Lieke een schot vanaf de 16 te verwerken die ze er mooi uit dook.

Na rust moesten we Lieke vervangen door Geertje en merkte we dat dat toch even onwennig was.

Na een kwartier na rust kreeg Wilhelmina eens kans waarbij Geertje net zo werd gepasseerd als wij in

De eerste helft scoorden.  Een kwartier later eenzelfde situatie en het was 2-2.  Daarna hebben we nog

alles op alles gezet om te scoren maar paal en keepster stonden steeds in de weg. In de laatste minuten

zag het er even naar uit dat we zouden gaan verliezen maar ook Geertje redde ons met een goede redding